DE LANGE MUUR HEERENVEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 399 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Lange Muur Heerenveen. Meer weten? Ontdek meer

9 sep 2022 om 19:54 Top zo als altijd
8 sep 2022 om 20:09 Helaas hebben ze de opmerking niet gelezen van de sushi en de kroepoek zat er niet bij is later bezorgd
4 sep 2022 om 19:31 Prima
29 aug 2022 om 23:55 heerlijk was het, wel veel te veel voor ons tweeën, gewoon vergeten hoeveel je voor twee mensen moet bestellen, maar we hebben genoten!!!!
27 aug 2022 om 22:29 Sushi was prima . De pokebowl zeer matig. Veel rijst en maar twee garnaaltjes waarvan ook nog de helft paneermeel
22 aug 2022 om 20:33 Goed eten! Gaan we vaker doen
19 aug 2022 om 22:41 Ruimschoots geleverd binnen de aangegeven tijd. Eten ruim voldoende en goed van smaak. Hier ga ik vaker bestellen.
16 aug 2022 om 8:24 Heerlijk eten en op afgesproken tijdstip geleverd. Kan er nog 2 dagen van eten
15 aug 2022 om 20:36 Eten was heerlijk en mooi op tijd
15 aug 2022 om 20:19 daar net een bestelling van gehad, maar wat slecht zeg.begon al toen de bestelling werd bezorgd, wat een shagarijn van een bezorger, die overgens later het eten weer kwam halen en een stuk vriendelijker was. Voor de rest kompleet smakeloos.
14 aug 2022 om 23:15 Duurde wel even. Maar smaakte goed
8 aug 2022 om 0:12 Ik ben de hele avond al ziek van het eten.