DE LANGE MUUR HEERENVEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 512 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Lange Muur Heerenveen. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 8:27 Niet bijzonder
17 feb 2024 om 10:00 Bestelling werd precies op de gewenste tijd correct bezorgd. Vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk.
15 feb 2024 om 20:08 Smaak was goed maar wel erg weinig shasimi zalm 4 hele kleine de dunne plakjes
14 feb 2024 om 21:21 Was geweldig
12 feb 2024 om 13:05 Paar dagen goed ziek van geweest. Hier bestellen we dus niet meer.
4 feb 2024 om 22:04 Slecht.. was een verkeerde bestelling. Hier over gebeld en werd me verteld dat IK het maar even om moest ruilen. Dus met tegenzin deze bestelling opgegeten maar luste de helft niet. Dus kortom zeer slechte service
27 jan 2024 om 19:36 Stond op snel mogellijk! Moest een uur wachten ! Niet weer deze toko!
18 jan 2024 om 21:14 Perfect heerlijk gegeten snel bezorgd
7 jan 2024 om 15:51 Lekkere pokebowls waar je vol van kan worden! Loempia’s ook top!
3 jan 2024 om 3:35 Wij vonden het niet geweldig . Het waren geen lekkere loempia.s Het leek wel soep en niet lekker knapperig zoals gedacht . In plaats van nasi met ei lregen we 3 bakken patat met appelmoes en satesaus. Veelste duur voor de kost. Erg jammer dus.
1 jan 2024 om 20:05 Nestelling bleek bij nabellen na een uur vertraging verkeerd bezorgd. Dus moest overnieuw gemaakt worden. Werd uiteindelijk dus na 1.30 uur geleverd. Loempia was zwart geblakerd en de kroepoek zat er niet bij.
31 dec 2023 om 20:10 Super snel geleverd